Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Yazar : İdris Cin Tarih : Perşembe, Temmuz 03, 2008 | 3 Fikir Paylaşımı
Kategori(ler) : ,

Merhabalar,

Uzunca süredir (tabir-i caiz ise) boşladığım blogumda bir tebrik yazısıyla karşınızdayım. Umarım bu yazım paylaşımlarımın sıklaşmasına önayak olur.

3 aylardan ilki olan Recep Ayının ilk perşembesini cumaya bağlayan gecesi, yani bu gece ( 3 Temmuz Perşembe ) Reğaib Kandili'dir.

Bu vesile ile beni halen takip eden okurlarımın ve tüm islam aleminin Reğaib Kandilini tebrik ediyor, hakkımızda hayırlara vesile olmasını yüce Allah ( c.c. ) 'den niyaz ediyorum.

Yine geleneksel olarak konuyla ilgili en yetkili ağız olan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Regaib Kandili Mesajı'nı okumanızı tavsiye ediyorum.

Dualarınızı esirgemeyiniz, Hayırlı Kandiller...

Tekrar paylaşmak üzere,

Sevgi ve Saygılarımla.

3 Fikir Paylaşımı

  1. Adsız 28 Temmuz 2008 14:57  

    matematik mühendisliği ile ilgili yazı dizinizi oldukça büyük bir ilgiyle okudum.ve biraz daha rahatladım.ancak belirttiğiniz iş olanaklarında özel ders öğretmenliği vardı.bunun için formasyon dersleri gereklimi ve bunu müh okuyan biri alabilecekmi,nasıl alabilecek merak ediyorum.bizi dahada aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..

  2. İdris Cin 28 Temmuz 2008 17:34  

    Merhabalar,

    Evet belirttiğim meslekler arasında öğretmenlik te var. Şuanki var olan işleyiş gereği bölümü bitirdikten sonra Ales sınavına girerek 1,5 yıllık Formasyon eğitimi almak suretiyle özel okullarda, devlet okullarında ve dershaneler de öğretmenlik yapılabiliyor.

    Ayrıca sorularınızı ilgili yazılar altında sorarsanız konuyla ilgili kişilerin bunları da okumasını sağlayabiliriz.

    Sevgi ve Saygılarımla,
    İdris Cin

  3. Adsız 29 Temmuz 2008 12:13  

    Hoşgeldin idris,
    Sık Kullanılanlarımda eklisin ama iki haftalık yoğunluktan ancak fısrat bulabiliyorum blogları gezmeye. Senin de akndilin mübarek olsun...

Yorum Gönder