Selamlar Sevgili Dostlar,

Sizleri yeni web girişimimizden haberdar etmek istiyorum. Yaklaşık 1 yıl önce katıldığım bir girişimcilik eğitim programında farkettiğim bir ihtiyaca yönelik böyle bir haber kaynağı oluşturma fikri parlamıştı aklımda. Nihayet zaman ayırıp, eski mesai arkadaşlarım olan Erdem Öztürk ve Hasan Turgut Özdemir ile birlikte fikrimizi hayata geçirme gayretine koyulduk ve duyurmak bugüne nasip oldu! :) Tam da ne tesadüftür ki bugün; Global Girişimcilik Haftasının ilk günü :)

"Girişim Dünyasının Haber Kaynağı" sloganıyla yayına açtığımız Girişim Haber nihayet yayında!..

Aslında ismi ve sloganı gayet açık ve net, ama yine de Girişim Haber nedir, ne işe yarar, ne yapmak istiyoruz diye bahsetmek isterim.

"Girişim dünyasında olup biten hemen her gelişmeyi öğrenebileceğimiz tek bir kaynak ihtiyacı" ile hazırladık Girişim Haber’i.

Sektör bağımsız olarak yayın yapan Girişim Haber, sadece internet değil diğer tüm sektörlerdeki girişimsel gelişmelerden sizleri haberdar etmekle yükümlüdür. İhtiyaç olarak tespit ettiğimiz “tüm girişimsel haberlerin tek kaynakta sunulması” eksikliğinde”; siz değerli girişimcilerimizin karşısına Girişim Haber olarak biz çıkıyoruz.

Eğer sizde bir girişim sahibiyseniz ya da Girişim Dünyası'nı ilgilendirebilecek bir haberim var diyorsanız Girişim Haber ekibini haberdar edin. İnceleyelim ve biz de Girişim Dünyası'nı  haberdar edelim.

Girişim Haber'in girişimcilerimiz ve yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm girişim dünyamız için faydalı ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Takibe alın, takipte kalın..

www.girisimhaber.com

Sonraki paylaşımlarımda tekrar görüşene dek hayatınızdan pozitifliği, yüzünüzden gülümsemeyi ve yüreğinizden sevgiyi eksik etmeyin ;)

Selamlar, Saygılar..

2 Fikir Paylaşımı

  1. Yunus Yalçınkaya 6 Kasım 2010 09:41  

    Öncelikle hayırlı olsun abi.Ama , Haberver sayfası 404 hatası veriyor.Ayrıca, Girişim Haber için bir Facebook sayfası'da kurarsanız daha iyi olacağını düşünüyorum.:) İyi bloglamalar dileğiyle...

  2. İdris Cin 6 Kasım 2010 09:51  

    @Yunus : Hem güzel dileğin için hemde uyarın için teşekkürler ;) Facebook sayfamız elbette var, siteyi incelersen sağ üst köşede göreceksin ;)

    Selamlar..

Yorum Gönder