Herkese Merhabalar,

İnternetin ve içeriğinin seviyeli bir şekilde gelişmesi biz yazılımcı, tasarımcı ve girişimcilerin ( aslında hepimizin ) istediği ve üzerinde çabaladığı bir olgu. Öyleki aksi durumda kötü emelli kişilerin eline geçmiş atom bombasından farksız olurdu herhalde internet.

Kimimiz yaptığımız işlerle, kimimiz seviyeli içeriği sahip girişimleri ile, kimimizde bu saydıklarımı daha fazla takip ederek gerçekliyor bu güzel ve seviyeli içerikli internet çabalarını.

Bu yönde olumlu bir paylaşım ortamı olarak gördüğüm ve her fırsatta takip etmeye çalıştığım Webrazzi'yi zaten bilmeyeniniz kalmamıştır. Eğer halen Webrrazzi den haberiniz yoksa ve üstüne üstlük web ile uğraşıyorsanız bence hemen kendinizde bir eksiklik hissetmeye başlayabilirsiniz.

Arda Kutsal'ın "Yeni nesil web girişimlerine yakın takip" olarak başlıklandırdığı ve içerik olarak bu başlığın altını fazlasıyla olumlu bir şekilde doldurduğuna inandığım bir paylaşım ortamı Webrazzi.

Şimdi ise "Daha fazla paylaşım için Webrazzi Forum yayında!" yazısıyla bizleri haberdar ettiği Webrazzi Forum yayın hayatına başlamış durumda. Dolayısıyla bende yazım vesilesi ile sizleri haberdar etmek istiyorum. Öyleki forum canlanmaya başladığında ( ki bu çok fazla zaman almayacaktır ) bu tavsiyeme hak vereceğinizi umuyorum.

Bu forum fikri için Arda Kutsal'ı tebrik ediyorum. Zira hamlelerini merakla takip ederken çok daha kaliteli bir web 2.0 için yapılan bu hamle çok hoş oldu.

Sanırım artık hepimiz web 2.0 ile daha fazla zaman geçiriyor, daha fazla beyin jimnastiği yapıyor ve düzgün içerikli ve seviyeli bir web için daha fazla katkı yapıyor olacağız.

Herkes için faydalı bir Webrazzi Forum olması dileğiyle...

Tekrar Görüşmek Üzere,

Sevgi ve Saygılarımla...

Fikrinizi Paylaşın! :)

Yorum Gönder