Blog Kazanı Kaynamaya Başladı !

Yazar : İdris Cin Tarih : Cumartesi, Nisan 28, 2007 | Fikrinizi Paylaşın! :)
Kategori(ler) : ,

Herkese Merhabalar,

Blog dünyasından çok iyi tanıdığımız Nahnu ve arkadaşları olan Eloy ve Abacus tarafından yayına alınan Blog Kazanı kaynamaya başladı bile.

Projenin amaç ve misyonu, "Nedir" sayfasında;

"Türkçe yazan blogların oluşturduğu blog küre her geçen gün yeni bloglarla ve yeni blog okurları ile büyümesini sürdürüyor. Hak verirsiniz ki böylesine hızlı gelişen bir akışı takip etmek ve içinden kayda değer olanları çıkarmak çok zor, ama imkansız değil.

İşte blog kazanı hem Türkçe içerikli bloglardaki kaliteli içeriği ortaya çıkarmak, blog kültürünün gelişimini not almak ve okurlarını internet kullanıcılarını bloglardan, blog yazarlarından ve blog okurlarından haberdar etmek için hemen ve şimdi yayında."

şeklinde ifade edilmiş. Bu ifadeyi sevgili Nahnu bloğunda "ilgi gösterip, ilgi çekmek" şeklinde özetlemiş.

Blog Kazanı hedeflenildiği gibi gerçekten kısa sürede yüksek katılım gördü ve tabiri caizse "dakika 1 gol 1" başarısını yakaladı adeta. Belli bir doyum noktasına kadar ilginin ve başarının artarak devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü felsefe ve yapılan iş orjinal.

Katılım miktarı belli bir doyuma ulaştıktan sonra ise, her an yeni gelecek katılımlar ile de, güzel ve doyurucu bir blog kazanı bizleri karşılıyor olacak. Biz kullanıcılara da birer kepçe alıp beğendiğimiz blogları tabağımıza koymak düşüyor.

Hepimize şimdiden afiyet olsun ;)

Tekrar Görüşmek Üzere,

Sevgi ve Saygılarımla.

Fikrinizi Paylaşın! :)

Yorum Gönder