Öğrenci İşi Blog: YtuBlog

Yazar : İdris Cin Tarih : Pazar, Mayıs 27, 2007 | Fikrinizi Paylaşın! :)
Kategori(ler) : ,

Herkese Merhabalar,

Öncelikle yoğunluktan dolayı belli bir süre siz sevgili okurlarımı yazılarımdan mahrum bıraktığım için özür diliyorum, bu özrün ardından hemen yeni konumuza giriş yapalım dilerseniz.


Konumuz; sloganı Öğrenci İşi Blog olan YtuBlog. Hakkımızda sayfasında yer alan içerik ise girişimin amacını açık olarak ortaya koyuyor;

"YtuBlog.Com, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine, mezunlarına, öğretim görevlilerine, çalışanlarına özel bir blog hizmetidir. Reklamsız ve stabildir. Yazılarınızı internette yayınlamanın en kolay yoludur. Sizlerin isteği doğrultusunda her geçen gün gelişmektedir. Yazılar için herhangi bir sınırlama yoktur. Resim ve müzik dosyaları için 250 mb limitimiz vardır. Kısacası sizin için herşeyi düşündük. Size sadece kaydolmak ve yazı yazmaya başlamak kalıyor.

Eğer daha önce başka bir ücretsiz serviste blogunuz varsa sizi de düşündük. Kaydolduktan sonra tek yapmanız gereken kendi panelinizden “Yönet” bölümüne oradan da “İçe Aktar” menusu ile diğer servislerdeki yazılarınızı alabilirsiniz."

Üniversiteye özel ücretsiz bloglama servislerinin ülkemizde ki ilk örneklerinden olan YtuBlog, Davutpasha.Com' un destekleri ile hayata geçmiş bir girişim.

Ana fikri ve oluşumu itibariyle oldukça başarılı bulduğum YtuBlog'a internet hayatında başarılar diliyorum. Darısı diğer üniversitelerdeki öğretim görevlilerimizin, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın başına.

Not: Ayrıca buna benzer bildiğiniz başka üniversitelerimizin blog servisleri varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Güncelleme 1: Oluşumun bir benzeri İtuBlog da yayında.

Tekrar Görüşmek Üzere,

Sevgi ve Saygılarımla.

Fikrinizi Paylaşın! :)

Yorum Gönder