Nice BarCamp lara Türkiyem !

Yazar : İdris Cin Tarih : Cuma, Ekim 26, 2007 | Fikrinizi Paylaşın! :)
Kategori(ler) :

Merhabalar,

Yoğunluk ya da fırsat bulamama bir blog yazarı için yazılara ara verme bahanesi değildir elbet, ancak ben işte tam bu nedenlerden dolayı uzunca süredir yazamıyorum. Tabi "sırf yazmış olmak için yazmak" kavramına karşı olmam ve gündemimizin zaten yeterince dolu olması diğer etkenler arasında.

Yazılarıma verdiğim bu ara için siz okurlarımdan özür diliyor ve yoğunluğun belli bir süre daha devam edeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. Tabi bu yoğun süreç sonunda ortaya güzel şeyler çıkacağını ve yaşantımıza olumlu katkılar yapacağını tahmin ve ümit ediyorum.

Bu bilgilendirmeden sonra gelelim asıl konumuza, BarCamp İstanbul '07

Bir önceki yazımda haber veridiğim gibi 20 Ekim 07'de BarCamp İstanbul gerçekleşti ve bende bu etkinliğe katılan şanslı bilişimcilerden biri idim.

Ülkemiz bilişim sektöründeki yatırımcılar ve girişimciler için gerçek bir buluşma bahanesi oldu etkinlik. Büyük projeler için iletişime çok daha fazla ihtiyaç olan sektörümüzde bu tür etkinliklerin giderek artmasını diliyor ve katıl(a)mayan arkadaşlara bir daha ki etkinliklere katılmalarını kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı bu etkinlik için "anlatılmaz yaşanır" diyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir çok dost ile yüzyüze görüşerek blog dünyasında kurduğumuz sanal dostlukları gerçek hataya da taşıma fırsatı bulduk.

İşte etkinlikte organizatör ya da katılımcı olarak bulunan değerli bilişimcilerin etkinlik değerlendirmeleri;

- Emre Sokullu : BarCamp Istanbul Memories & New Plans

- Buram Buram Silikon Vadisi : BarCamp Istanbul sonrasi & Planlar

- Ke(n)dime Notlar (Atakan Eser) : Barcamp İstanbul ya da Oradaydık ve Şimdi Buradayız

- DonKişot (Volkan Özçelik) : Türkiye’de Başarılı Web Uygulaması Geliştirmenin Sırrı

- Markalar & Fikirler (İbrahim Ulga) : Barcamp İstanbul Notları

ve tabiki BarCamp fotoğrafları

İletişimi artıran, sektör dinamiklerini bir araya getiren ve yeni oluşumlara kapı aralayan bu tür etkinliklerin daha da artması dileğiyle...

Bir sonraki yazımda tekrar görüşene dek kendinize iyi bakın ve yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin.

Paylaşmak üzere,

Sevgi ve Saygılarımla.

Fikrinizi Paylaşın! :)

Yorum Gönder