Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun !

Yazar : İdris Cin Tarih : Pazar, Ekim 28, 2007 | 1 Fikir Paylaşımı
Kategori(ler) : ,

Merhabalar,

Ulu önder Atatürk'ümüzün kurduğu Cumhuriyetimizin tam 84. yılındayız. Ne mutlu bize, ne mutlu Türküm Diyene !

Bu vesile ile siz değerli okurlarımın Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.

Atalarımızın güç koşullar altında varlarını yoklarını ortaya koyarak kurdukları bu Cumhuriyet dünya döndükçe dimdik ayakta duracak ve 84 değil 840. yıllara erişecektir inşallah.

Bugün ise içinde bulunduğumuz süreçte, Cumhuriyetimizi, devletimizi ve vatanımızı sahipsiz sanan, birliğimize ve bütünlüğümüze gölge düşürmeye çalışanlar cahiller mevcut. Millet olarak sabırsızlığımız hat safha da, tabiki bazı konularda geç kalınmışlık söz konusu ancak sabır gerek! Provokasyonlara gelmemeli ve daima bilinçli, sabırlı hareket etmeliyiz.

Şundan kimsenin şüphesi olmasın ki; milletimizin birlik ve bütünlüğünden habersiz, ordumuzun gücünü sınamaya çalışan, direkt ya da dolaylı olarak milletimize, devletimize ve cumhuriyetimize kasteden cahillere (nam-ı diğer teröristlere ve destekçilerine) hakettikleri cevap gereken zaman ve zeminlerde verilmiştir, verilmektedir ve de daima verilecektir.

Şimdi; tüm değerlerimize saldıranlara karşı dimdik ayakta durma, ülke olarak birlik olma, bereber olma zamanıdır, şimdi Cumhuriyetimizi kutlama zamanıdır.

Cumhuriyet bayramınızı tebrik eder, sağlık, huzur, esenlik ve kardeşlik içinde nice 84. yılları ulus olarak kutlamayı, bizlere ve geleceğimize nasip etmesini yüce Allah(c.c.) 'tan niyaz ederim.



Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun !

Sevgi ve Saygılarımla.

1 Fikir Paylaşımı

  1. Adsız 31 Ekim 2007 02:11  

    Atatürk Diyor ki: ”Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en akılcı uygulamasını sağlayan yönetim şekli Cumhuriyettir.” “Cumhuriyet; fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister.” Cumhuriyet'i korumak, kollamak, yaşatmak her yurttaşın ödevidir. Cumhuriyete sahip olmak yeterli değildir. Ona layık olmak da gereklidir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bizlere bugünlerimizi veren Ulu Önder Atatürk'ü, şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Özellikle bugünlerde Türk Bayrağımızı her yerde dalgalandıralım.. İstanbulun bazı semtlerinde seyrek seyrek bayrak asımı olsada bazı semtler adeta kıpkırmızı eğer bayrağın yoksa bence büyük bir eksiklik..

    CUMHURİYETİMİZ KUTLU OLSUN!..

Yorum Gönder