Nerede Kalmıştık ?

Yazar : İdris Cin Tarih : Salı, Mart 11, 2008 | Fikrinizi Paylaşın! :)
Kategori(ler) : ,

Merhabalar,

Bir blog yazarı için istikrar yani süreklilik çok önemlidir. Gerçi bu özellik hayatımızda hangi konuda önemli değil ki ? Bir futbolcunun bile sürekli oynayanı makbul, (Lincoln gibi ) sürekli sakatlanıp yeşil sahalara ara vereni değil :)

Süreklilik konusunda özeleştiri yapacak olursam; geride kalan 3-4 ayda yazılarımdaki sürekliliği sağlayamadığımı görüyorum. Nedenler belkide çok önemli değil sonuç olarak; siz okurlarımı ihmal ettim. Bu süre zarfında Neden blog yazdığım konusunda kendimle çeliştim ve belkide beklentilere cevap veremedim. Sevgili Selim Tuncer'in 2007 Blog Konferasında bir cümlesi vardı; "Blog iyi insanların işidir. Bir kere vericilik istiyor, samimiyet istiyor, süreklilik istiyor. Sorunlu bir insanın bir blogu profesyonel yardım almadan uzun süre götürmesi hiç kolay değil." Bu çok beğendiğim bir cümle, şimdi düşünüyorum da yoksa ben sorunlu muyum :)

Şimdi "neden böyle bir paylaşımda bulundunuz" diye merak ediyorsanız cevabım şu: Blog yazmaya acıktım ve bir özürle kaldığımız yerden yeniden başlamanın güzel olacağını düşündüm:)

İyice biriken yazı listemden çekip yazacağım yazılarımla artık daha aktif aranızda olacağım.

Tekrar Paylaşmak Üzere,
Sevgi ve Saygılarımla

Fikrinizi Paylaşın! :)

Yorum Gönder