3 Haftada 1 Milyon Okunma !

Yazar : İdris Cin Tarih : Salı, Ocak 22, 2008 | 4 Fikir Paylaşımı
Kategori(ler) :

Merhabalar,

Okunuyoruz.Biz yayın hayatındaki 3. haftasını doldurdu ve dolayısıyla da blog dünyamızla ilgili kayda değer istatistikleri paylaşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki paylaşacağım bu istatisitkler çok rahatlıkla servisin önyüzünden ulaşabileceğiniz istatistikler.

1 Ocak 2008 den itibaren 21 Ocak 2008 günü bitimine kadar ki 21 günde; servisimizi 205 blog kullandı ve bu bloglarımızın 18.000 e yakın yazısı 1.000.000 küsür kere okundu. Umarız bu okunma sayısına bir nebze de olsa servisimizin de katkısı olmuştur.

Bu verilere tahminlerimizden çok daha erken ulaştık, tabi bunun sonucu olarak ta yoğun kullanım nedeniyle servisimizi bir ara durdurmak ve altyapıyı yenilemek zorunda bile kaldık. ( 1, 2 )

1 Ocak tarihinden beri gelen eleştirileri analiz ederek ve planlarımıza sadık kalarak yaptığımız çalışmalar sonucu servisin yeni versiyonunu yayına aldık. Okunuyoruz.Biz e yeni neler eklendiğini servis blogundaki ilgili yazıdan öğrenebilirsiniz.

Servisi kullanan blog yazarlarımıza teşekkür ediyor, ilerleyen süreçte okunmalarına daha çok katkıda bulunmak için çalıştığımızı bildirmek istiyorum.

Halen gelişimi devam eden Okunuyoruz.Biz in ilerleyen süreçte blog dünyamız için çok daha faydalı olması dileğiyle...

Tekrar görüşene dek yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin,

Tekrar Paylaşmak Üzere,

Sevgi ve Saygılarımla

Not: Yoğunluk olarak normale dönmeye başladığımda çeşitli konulardaki yazılarıma eski sıklıkta devam edeceğimi umuyorum. Anlayışınız için teşekkürler...

4 Fikir Paylaşımı

  1. kubio 2 Şubat 2008 14:16  

    Nice okunmalara İdris abi :) Okunuyoruz.biz takibindeyiz.Ne kadar başarılıdır demeye gerek bile yok.Başarılar

  2. İdris Cin 2 Şubat 2008 21:21  

    Sevgili kubio, başarı dileklerin için çok teşekkürler.

    Bu okunma bilgileri; okunuyoruz.biz e kayıtlı bloglarımızın yazılarının okunma bilgileri, dolayısıyla bu istatistiki veriler için blog yazarlarımızı gerçekten tebrik etmek gerekiyor, bu noktayı atlamışım sanırım, tüm blog yazarlarımızı tebrik ediyorum.

    Ayrıca Ocak ayına ait bazı istatistikleri önümüzeki günlerde http://blog.okunuyoruz.biz de paylaşacağım.

    Tekrar teşekkürler ve bol okunmalar...

    Sevgi ve Saygılarımla

  3. Adsız 5 Mart 2008 21:34  

    Bence okunuyoruz.biz yazıları veya da blogları içeriğine göre kategorilere ayırsa daha kullanışlı olur. Örneğin teknoloji veya web 2.0 ile ilgili en çok okunan yazıları görmek istereyenler direk aradıklarını bulabilirler. Yoksa şu anda genelde benim ve diğer kaliteli içerik arayanların işine yaramayan çok okunanlar listesi var.

  4. İdris Cin 6 Mart 2008 13:45  

    Sevgili vepa, üzerinde çalıştığımız versiyonla birlikte kategorilendirme işlevini yayına alıyor olacağız. Beklentilere uygun işlevler geliştiriyor olmak gerçekten çok hoş ;)

    Öneri paylaşımınız için teşekkürler ve bol okunmalar...

    Sevgi ve Saygılarımla

Yorum Gönder