Herkese Merhabalar,

Yine yorgun argın işten eve gelmiş, akşam yemeğimi yemiş ve "bu akşam net'te ne var" diye bakınırken, bana yorgunluğumu unutturan ve derhal harekete geçiren bir yazıyla karşılaştım. Yazının kaynağı günlük uğradığım linklerden birisiydi, yani Arda Kutsal'ın Blogu.

Türkiye'ye atılmış çamurun lekesini internet temizleyecek! Desteğiniz gerekiyor!
Evet yazının başlığı bu ve içeriği de başlığımda belirttiğim gibi Geceyarısı Expresi filminin ülkemiz için yaydığı olumsuz kanıyı silip süpürecek bir videonun haberiydi. Yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum.

Kısaca özetleyecek olursam, youTube'a Alinur Velidedeoğlu tarafından bir video eklenmiş ve video da Geceyarısı Expresi filminin konusunu yaşadığı iddia edilen kişi (Billy) ile yapılan bir görüşme, ve hakkaten kişinin samimi olduğuna inandığım düşünceleri bulunuyor. Film deki olaylar ve karakter ile Billy ve yaşadıkları arasındaki fark gerçekten çok ilginç. "Üzerimize oynanan oyunlar" lafını gururuma yediremiyorum aslında, ama maalesef bu video yu izledikten sonra nedense film ile bire bir ilişkilendirdim bu kelime grubunu. Bu yüzden videoyu kesinlikle izlemenizi tavisye ediyorum.

Buradan, video nun youTube'e eklendiğini duyar duymaz videoyu açıklamalarıyla birlikte sitesine (bloguna) koyan Murat Buyurgan'a ve akabinde yine hemen konuyu bloguna taşıyan ve destek çağrısı yapan Arda Kutsal'a teşekkür ediyor ve çağrılarına içten katılıyorum.

Çivi Çiviyi Sökermiş, "Midnight Express"i de İnternet Sökecek !!!

Video lar aşağıda, lütfen izleyelim, herkesin izlemesini sağlayalım.

Duyarlılığınız şimdiden teşekkür ediyorum.

Tekrar Görüşmek Üzere.




Fikrinizi Paylaşın! :)

Yorum Gönder