Herkese Merhabalar,

Türkçe içerikli sosyal imleme sitelerimizden biri olan Oyyla makyajlanmış haliyle (v2) 15 Temmuz itibariyle karşımıza çıkmış bile. Biraz önce haberdar olduğum bu gelişmeyi de hemen siz sevgili okurlarımla paylaşmak istedim tabi. Gelişmeyle ilgili detaylı bilgiyi de Oyyla Blog'ta bu yazıda bulabilirsiniz.

Eğer bir blog yazarıysanız muhakkak sosyal imleme sitelerini kullanıyorsunuzdur ki halen kullanmıyorsanız ( ne duruyorsunuz :) ) zaman kaybetmeden sevgili Erhan'ın bu yazısına bir göz atın derim.


Oyyla benim en fazla kullandığım imleme sitelerinden birisi. Makyajlanmış tasarımı ve eklenen ek özellikler ile çok daha olgunlaşmış bir yapı çıkmış karşımıza. Tasarımsal olarak mavi renk tonlarının hakim hale geldiği Oyyla da kullanıma sunulan yeni özellikler ise şöyle;

- Anasayfaya "Bugün Çok Oyylananlar" kısmı eklenmiş.

- Bekleyenler sayfasına "En Çok Oyylanan Yazılar" kısmı eklenmiş.

- İstenilen zaman aralığında hangi yazıların en popüler olduğunun tam listesini görebilmek için “oyy sayısına göre sırala” seçeneği eklenmiş.

- İleti detay sayfasına da Google reklamları eklenmiş. Kişisel görüşüm keşke bu reklamlar sol menünün üzerine çıkmasaydı. Öncelik kolay kullanım olmalı yani.

Projeyi daha da olgunlaştıran bu yeni özellikleriyle ve makyajlanmış yeni yüzüyle, öncesine nazaran çok daha iyi bir Oyyla bizleri bekliyor. Bende davete icabet edip bu yazımı imlemeye gidiyorum, her zamanki gibi :)

Bir sonraki yazımda tekrar görüşene dek yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin.

Tekrar paylaşmak üzere,

Sevgi ve Saygılarımla.

4 Fikir Paylaşımı

  1. Adsız 16 Temmuz 2007 23:22  

    Beğendiğine sevindim İdris Cin.
    İlk tasarım aşamamızda kullanıcılar iç yazıyı okuduktan sonra ne yapmalılar diye düşünürken bu alana Google reklamları yerleştirmek aklımızdaydı.
    Sol menüde fonksiyonel olarak kullanılabilen son yorumlar var, ve genelde de kullanıcılarımız son yorumları anasayfadan ya da yorum takip sayfasından takip ediyorlar.
    Bu nedenle çok fazla işlevsellik sorunu yaratmadığını düşünüyorum.
    "Reklam gelirleri/Google reklamları göstererek kaybettiğimiz fonsiyonellik" oranı düşük olursa reklamları kaldırmayı düşünüyoruz.
    Keyifli Oyylamalar!

  2. albatros 17 Temmuz 2007 23:48  

    güzel bir yazı olmuş idris. Bu site hakkında bilgilendirdiğin teşekkür ederim.Yeni blog yazmaya başlamış biri olarak bu yazını dikkate alacağım.

  3. İdris Cin 20 Temmuz 2007 22:24  

    Merhabalar,

    @Gökhan Çeliker,
    Görüş ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Başarılarınızın devamı dileğiyle.

    @albatros,
    Faydalı olabildiysem ne mutlu, blog dünyasında size başarılar diliyorum.

    Sevgi ve Saygılarımla.

  4. Adsız 16 Haziran 2008 23:58  

    www.diggtr.com teknoloji ağırlıklı haber linklerinin tavsiye oranına göre listelendiği bir site.Bence Türkiye'nin digg'i olma konusunda en yüksek şans verdiğim bir site...

Yorum Gönder