Herkese Merhabalar,

Türkçe içeriğin birarada toplandığı sosyal imleme sitelerimizden Tusul'un tasarımı 26 Temmuz itibariyle yenilenmiş. Yenilenmeyle ilgili detaylı bilgiyi Tusul Blog' da bu yazıda bulabilirsiniz.

Her yazımı titizlikle eklediğim imleme sitelerinden biri olan Tusul yenilenmiş tasarımıyla kendini bulmuş ve gerçekten bana göre herşey yerli yerine oturmuş diyebilirim. Önceki tasarımda daha dağınık olan yapı bu yenilik ile çok daha derli toplu olmuş.

Sahip olunan özellik ve işlevlerde hiçbir azalma olmadığı halde çok daha sade ve kullanıcıyı yormayan, kullanıcı dostu bir Tusul çıkmış karşımıza. Sıkı tusuldatanlarından biri olarak yenilikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Türkçe içeriğin (özellikle de blog içeriklerinin) paylaşılması adına sosyal imleme sitelerine gerçekten büyük görevler düştüğü inancındayım. Çünkü RSS beslemeleri kadar sosyal imleme siteleri sayesinde de ciddi etkileşimler yaşayabiliyor, okuyucularımıza ulaşabiliyor ve paylaşılmayı hakeden yazılara okur olabiliyoruz. Bu okur-yazar etkileşimi okumaya önem vermeyen toplumumuz açısında oldukça önemli ve gereklidir.

Tüm sosyal imleme sitelerine ve Tusul'a üstlendikleri ve başarıyla yerine getirdikleri bu sosyal görevleri için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.

Blog yazıyorsunuz ancak okunmuyor musunuz, yoksa siz halen Tusuldatmayanlardan mısınız?

Bir sonraki yazımda tekrar görüşene dek yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin.

Tekrar paylaşmak üzere,

Sevgi ve Saygılarımla.

1 Fikir Paylaşımı

  1. Adsız 2 Ağustos 2007 18:41  

    Gerçekten önceki tasarıma göre daha derli toplu olmuş. Ben de Tusul'u yoğun bir şekilde kullanıyorum.

Yorum Gönder